Adžić: Bošković je imao viziju kad je vratio Bojanu

“Zahvalan sam i čovjeku koji je imao viziju, pa je vratio Bojanu Popović, a to je Predrag Bošković”, naglasio je 42-godišnji Beranac
97 pregleda 14 komentar(a)
Dragan Adžić i Predrag Bošković, Foto: Savo Prelević
Dragan Adžić i Predrag Bošković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.05.2012. 02:43h

Trener Budućnosti Dragan Adžić nakon osvajanja titule pohvalio je igračice i predsjednika kluba, a osvrnuo se i na kritičare.

“Malo vas je vjerovalo u nas, ne samo ove godine, nego i prošle, zato smo bili sve jači i jači”.

“Pamtim i taj moj rođendan 13. decembra kada smo se vratili iz Brazila i sve te moguće i nemoguće kritike i izmišljotine, ali smo veliki, pobjednici smo, zato smo tu gdje jesmo”.

“Zahvalnost dugujem Bojani i Maji, puno sam naučio od njih i kao trener i kao čovjek, kao što su i ostale igračice”.

“Zahvalan sam i čovjeku koji je imao viziju, pa je vratio Bojanu Popović, a to je Predrag Bošković”, naglasio je Adžić.

Adžić je povratak Bojane Popović i Maje Savić iz Danske izjednačio sa dolaskom Vinka Kandije na klupu davne 1983. godine.

“Jedna velika stvar za Budućnost je to što je bio doveden Vinko Kandija, bez njega klub ne bi bio na ovom nivou, a druga je bilo vraćanje Bojane i Maje da bi se ovo napravilo. I pored ogromnih kritika, Bošković je uspio i ja mu se zahvaljujem”, zaključio je Adžić.

Trener Đera Karl-Erik Bon je priznao da je Budućnost zaslužila da pobijedi

“Mi smo imali šansu u prvoj utakmici, jer smo tri minuta prije kraja vodili pet razlike, ali Popović i Savić imaju veliku iskustvo i spustile su na dva. Bilo nam je jako teško, igrao se dobar rukomet. Za ovakve uspjehe je neophodna i sreća, a mi je nismo imali. Nadam se da hoćemo naredne sezone”, naglasio je norveški stručnjak.

Bonus video: