Lekić: Najteži poraz u životu

"Sad mi je tek žao što nijesmo zadržale onih pet razlike koje smo imali u prvom meču. Ali, ovo je rukomet, to je sport", istakla je Katalin Palinger
4 komentar(a)
Radmila Miljanić, Foto: Savo Prelević
Radmila Miljanić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.05.2012. 03:37h

U redovima Đera tuga. Igračice su plakale, Andrea Lekić je bila vidno razočarana nakon utakmice.

"Izgubile smo finale na najgori mogući način, jer smo primile više golova kod nas. Ovo je najteži poraz u mom životu. Imale smo loš završetak utakmice, odigrale smo nestrpljivo, nervozno, Budućnost je imala više sreće".

"Ali, ova utakmica je pokazala koliko su to dvije izjednačene ekipe. Čestitam im, neka se provedu lijepo", rekla je “Vijestima” Andrea Lekić.

Golmanka Đera Katalin Palinger je odigrala posljednji meč u karijeri. Nakon desetak minuta je zamijenila na golu indisponiranu Katrine Lunde-Haraldsen, i do kraja je upisala 10 odbrana, nedovoljno da Đer izbjegne i sedmi poraz u finalu nekog evropskog kupa...

"Veoma sam razočarana, jer smo dobile dva razlike kod kuće, i izgubile istom razlikom. Nijesmo imale sreće. Sad mi je tek žao što nijesmo zadržale onih pet razlike koje smo imali u prvom meču. Ali, ovo je rukomet, to je sport. Sa jedne strane je loše što je Đer ponovo izgubio jedno finale, sedmo po redu, ali je dobro što je ovaj klub posljednjih godina stalno u vrhu", istakla je Palinger.

Bonus video: