Đokić: Sanjala sam da će jedna kontra da odluči

“I ja sam nekad bila na gubitničkoj strani. Pomiješana su mi osjećanja, do sad sam plakala, mislim da još nijesmo svjesne da smo najbolje u Evropi”, rekla je bivša igračica Đera
0 komentar(a)
Ana Đokić, Foto: Beta/AP
Ana Đokić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 14.05.2012. 03:10h

Ana Đokić je postigla, možda, ključni gol, kada je minut i 17 sekundi prije kraja pogodila iz kontre za 27:24, nakon što su Mađarice izgubile loptu u napadu.

“U tom trenutku, ljudi, ušla bih sa loptom u gol. Progutala bih je i uletjela u gol sa njom. To je nevjerovatno”.

“Bile smo ubijeđene da ne može niko da nas dobije, niti da nam usred “Morače” uzme trofej. U tom posljednjem napadu znala sam da je to to, da moram da ga dam sto posto...”

“Možda je to bio odlučujući gol, ali eto... Žao mi je kad vidim igračice Đera tužne, ali takav je sport. Najviše volim da ja slavim”.

“I ja sam nekad bila na toj drugoj, gubitničkoj strani. Pomiješana su mi osjećanja, do sad sam plakala, mislim da još nijesmo svjesne da smo najbolje u Evropi, a rukomet se u Evropi igra na dosta dobrom nivou”, rekla je bivša igračica Đera.

Je li bilo teže nego što se očekivale?

“Ne, ne...Ja sam i prije prve utakmice rekla da tu neće biti velike razlike, da tu niko ne može da vodi pet ili deset golova. Jednostavno, tu su odlučivale sitnice, možda nečije raspoloženje, jedna lopta... Tako sam i sanjala, da će jedna kontra da odluči, kako je i bilo”, dodala je Đokić.

Bonus video: