Radičević: Nisam zaslužila zvižduke

"Moraju da shvate da sam profesionalna igračica, da sam uvijek davala sve od sebe i da ne shvataju lično moje radovanje", rekla je Radičevićeva
18 komentar(a)
Jovanka Radičević, Foto: Luka Zeković
Jovanka Radičević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 14.05.2012. 00:46h

Jovanki Radičević se ispunila želja da u finalu Lige šampiona igra protiv Budućnosti, ali je ostala bez trofeja. Nakon utakmice je sportski priznala poraz i čestitala svima titulu.

"Prvo želim da čestitam istorijski uspjeh Budućnosti i prvu osvojenu titulu, treneru Draganu Adžiću, Bojani i Maji (njih troje su bili na konferenciji za novinare, prim. a.). Zaslužile su da na zalasku karijere osvoje još jedan trofej", rekla je Radičević.

"Bilo je neizvjesno do samog kraja, odlučio je samo jedan gol, u posljednjih 10 minuta nismo bile najbolje u odbrani, iz toga moramo da izvučemo pouke. Glavu gore, žao mi je, ali to je sport".

Desno krilo crnogorske reprezentacije je potom skrenulo pažnju na jednu stvar koja je povrijedila.

"Iskoristiću priliku da pozdravim navijače, malo sam iznenađena zvižducima. Moraju da shvate da sam profesionalna igračica, da sam uvijek davala sve od sebe i da ne shvataju lično moje radovanje".

"To diže moj adrenalin, nije to nikakva provokacija ni kluba ni djevojaka sa kojima sam igrala sve ove godine i sa kojima ću igrati i kvalifikacije za Olimpijske igre. Neka shvate da sam to ja, da je to moj karakter", rekla je Radičevićeva.

Bonus video: