Planule karte za revanš sa Đerom

Negdje oko podneva na blagajni „Morače” dodijeljena je i posljednja od 1.500 ulaznica za nedjeljni okršaj
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.05.2012. 12:48h

Sve karte za revanš finala Lige šampiona između Budućnosti i Đera su planule - negdje oko podneva na blagajni „Morače” dodijeljena je i posljednja od 1.500 ulaznica za nedjeljni okršaj.

Uprava crnogorskog kluba morala je da obezbijedi 10 odsto mjesta u dvorani za navijače mađarskog šampiona, a prodavale su se i karte za VIP sektor (cijena bila 40 eura).

Oko 600 ulaznica je podijeljeno tokom finalnog turnira Regionalne lige u barskoj „Topolici”, a ostatak je dodijeljen „varvarima” (oko 1.300), kao i igračicama i članovima stručnog štaba, kako bi ih proslijedile porodicama i društvu, a dio je otišao i prijateljima kluba i dugogodišnjim navijačima...

S obzirom na to da dvorana ima nepunih 4.300 mjesta za sjedenje, bilo je ostalo još 1.500 besplatnih ulaznica, za koje se borilo mnogo više ljudi.

Navijači su danas na blagajnama "Morače" mogli da uzmu samo po jednu kartu, uz obavezno pokazivanje lične karte ili zdravstvene knjižice za maloljetna lica.

Time se završiti sva ta komplikovana operacija, na koju je uticala i Evropska rukometna federacija, jer insistira da se ulaz za finalne mečeve naplaćuje.

Vrata „Morače” su godinama bila širom otvorena, pa je moralo da se nađe neko srednje rješenje.

A možda je ovo bio pravi trenutak da karte ponovo počnu da se prodaju, kao i 80-ih godina prošlog vijeka. I tada je „Morača” bila puna, a primala je više gledalaca nego sada...

Bonus video: