Šampion gost u Mojkovcu

Cetinjani su jedini neriješen ishod imali protiv Mojkovca u gostima (20:20), dok je sada već bivši šampion doživio po četiri poraza, po dva u ligaškom dijelu i Mini ligi za prvaka
0 komentar(a)
Rukometaši Lovćena, Foto: Ivan Petrušić
Rukometaši Lovćena, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 09.05.2012. 08:02h

Lovćen će danas posljednje gostovanje u sezoni imati u Mojkovcu, protiv ekipe od koje su Cetinjani preuzeli šampionski pehar, u odloženoj utakmici 5. kola Mini lige za prvaka.

Ekipa Pera Miloševića je jedina bez poraza u tekućoj sezoni na domaćoj sceni, sa 18 pobjeda i jednim remijem, računajući i Kup Crne Gore.

Cetinjani su jedini neriješen ishod imali upravo protiv Mojkovca u gostima (20:20), dok je sada već bivši šampion doživio po četiri poraza, po dva u ligaškom dijelu i Mini ligi za prvaka.

Od četiri poraza, Mojkovčani su dva doživjeli od Lovćena, na Cetinju (38:19, 26:21).

Bez obzira na skoro revijalni karakter, Cetinjani će pokušati da ostvare pozitivan rezultat i danas, kako bi neporaženi završili sezonu, dok su Mojkovcu dva boda potrebna da kolo prije kraja osigura drugo mjesto, koje trenutno dijeli sa Sutjeskom, sa po 10 bodova, ali istina sa boljim skorom u dva međusobna duela (plus tri u korist Mojkovčana).

Mojkovčani će danas, inače, predati šampionski pehar delegatu meča Predragu Pavićeviću, koji će ga preko kolege Slobodana Radulovića proslijediti na Cetinje, u subotu, kada će, nakon utakmice sa Sutjeskom, i zvanično biti uručen novom šampionu.

Utakmica u Mojkovcu počinje u 18 časova. Sude internacionalci sa Cetinja Miloš Ražnatović i Ivan Pavićević.

Bonus video: