Bulatović: Nisam htjela da putujem dok ne dođemo do finala

"Đer je napadačka ekipa, ali to može da bude naša šansa. Atmosfera će biti paklena i mislim da će na domaćinu biti mnogo veći pritisak nego na nama”, kaže Maja Bulatović
278 pregleda 0 komentar(a)
Maja Bulatović, Foto: Zoran Đurić
Maja Bulatović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 05.05.2012. 07:50h

Od specijalnog izvještača “Vijesti”

Vesprem - Prethodnih godina, igračice Budućnosti su gostovale u svim krajevima Evrope, ali sa njima nijednom nije išla direktorica - Maja Bulatović.

Legendarna crnogorska rukometašica se zarekla da neće nigdje ići do finala, želja joj se napokon ispunila - nakon šest polufinala Lige šampiona kao igračica, a potom i jednog kao funkcionerka, 43-godišnja Podgoričanka je najzad dočekala da bude dio mečeva za titulu prvaka Evrope.

Zbog toga se i pojavila u avionu „Montenegroerlajnsa“...

“Čekala sam da stignemo do finala. Dosadilo mi je više da putujem do polufinala”, kaže Bulatović.

Čuveni srednji bek Budućnosti napominje da se sada zaboravlja sve što se dešavalo ove sezone.

“Bilo koji rezultat da bude u prvoj utakmici, ništa neće biti odlučeno. Smatram da su ova dva finalna meča nešto potpuno drugačije u odnosu na sve što se dogodilo ove sezone, svi rezultati koje smo postigli i mi i oni, a mi smo bili znatno ubjedljiviji, sada više ne važe. Ovo je sada sasvim novo, cijela sezona je satkana u ovu sedmicu”.

Kakve su, po Vama, šanse Budućnosti?

“Naravno, ja sam optimista, ali ne želim da kažem ni da ćemo ostvariti pobjedu, a ni izgubiti. Najvažnije je da svih 60 minuta odigramo koncentrisano. Đer je napadačka ekipa, ali to može da bude naša šansa. Atmosfera će biti paklena i mislim da će na domaćinu biti mnogo veći pritisak nego na nama”.

Koliko može duža klupa Budućnosti da bude prednost? Da li u ovakvim utakmicama igračice zbog motiva mogu da zaborave na sve probleme?

“Sigurno je da se sve zaboravlja, ali duža klupa svakako jeste naša prednost. To se osjetilo u dosadašnjim utakmicama. Neminovno je da će sve igračice dati više od svog trenutnog maksimuma, a to što će naš trener imati više mogućnosti da mijenja je mnogo bolje za nas, jer Đer igra sa sedam-osam igračica”, zaključila je Bulatovićeva.

Bonus video: