Nađ prelazi u Vesprem i postaje najplaćeniji rukometaš na svijetu

Masip nije naveo nikakve finansijske detalje, ali Marka procenjuje da će Nadj prelaskom u Vesprem postati najplaćeniji rukometaš svijeta.
74 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.05.2012. 16:57h

Mađarski rukometaš Laslo Nađ napustiće Barselonu i preći u mađarski Vesprem, rekao je danas tehnički sekretar španskog kluba Enrik Masip.

"Učinili smo nemoguće da ga zadržimo u klubu, ali nas je on obavijestio da je potpisao ugovor sa Vespremom. Ponudili smo mu doživotni ugovor po kojem bi mu plata svake godine rasla za 20 odsto. Takav ugovor u našem sportskom društvu ima samo košarkaš Huan Karlos Navaro", rekao je Masip za špansku Marku.

Masip nije naveo nikakve finansijske detalje, ali Marka procenjuje da će Nađ prelaskom u Vesprem postati najplaćeniji rukometaš svijeta.

On je ugovorom vezan za Barselonu do ljeta 2013. godine, a Masip nije precizirao da li će Mađar u Vesprem preći po njegovom isteku ili na kraju ove sezone.

Nađ ima 31 godinu, a u Barselonu je došao 2000. godine iz Pik Segeda. U ekipi Vesprema on treba da zamijeni reprezentativca Srbije Marka Vujina, koji će na ljeto postati član njemačkog Kila.

Bonus video: