Lovćen u Nikšiću za titulu

Uoči ovog kola, Lovćen ima velikih sedam bodova prednosti ispred Mojkovca, koji ne bi trebao da ima problema na svom parketu protiv Budvanske rivijere
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.04.2012. 11:19h

Iako je sasvim izvjesno da se titula vraća na Cetinje, prvi put nakon 2007. godine, rukometaše Lovćena od drugog šampionskog pehara u nezavisnoj Crnoj Gori dijeli matematika.

A ona kaže da je izabranicima Pera Miloševića dovoljno da večeras u Nikšiću savladaju Sutjesku i tri kola prije kraja Mini lige za prvaka otvore šampanjac, koji je na hlađenju od prošlog vikenda i pobjede na Cetinju protiv Mojkovac, praktično već bivšeg šampiona.

Uoči ovog kola, Lovćen ima velikih sedam bodova prednosti ispred Mojkovca, koji ne bi trebao da ima problema na svom parketu protiv Budvanske rivijere, koja je u prva dva kola Mini lige doživjela poraze od Sutjeske i Lovćena.

Lovćen i Sutjeska su ove sezone već igrali četiri puta, po dva u ligaškom dijelu i SEHA ligi. Cetinjani, koji će danas biti oslabljeni za suspendovanog Gorana Lasicu, inače rođenog Nikšićanina, upisali su sve četiri pobjede.

Mini liga za prvaka

Subota

Mojkovac – Budvanska rivijera (18)

Sutjeska – Lovćen (18)

Mini liga za opstanak

Nedjelja

Berane – Rudar (18)

Slobodan je Sedmerac

Bonus video: