"Plave" sparinguju protiv Južne Koreje

Prijateljski mečevi protiv selekcije koja je redovan učesnik velikih takmičenja odigraće se u srijedu i petak u Sportskom kompleksu ”Verde” u Donjoj Gorici.
160 pregleda 0 komentar(a)
Matea Pletikosić, Foto: Boris Pejović
Matea Pletikosić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 22.05.2018. 20:54h

Rukometašice Budućnosti odmjeriće snage protiv Južne Koreje u prijateljskim duelima koji će u srijedu i petak biti odigrani u Sportskom kompleksu ”Verde” u Donjoj Gorici.

Prvi meč igra se u srijedu u 20 sati, drugi u petak u 18 časova.

Biće to posljednje provjere u sezoni za izabranice Dragana Adžića, koje su osvajanjem Kupa Crne Gore 21. maja stavile tačku na sezonu u kojoj su osvojile i domaću titulu i drugo mjesto u regionalnoj ligi, dok su se u Ligi šampiona probile do osam najboljih.

"Raduje to što je reprezentacija kvaliteta Južne Koreje koja ja redovan učesnik svjetskih i olimpijskih igara izabrala Crnu Goru kao destinaciju u kojoj će se pripremati za naredne akcije. Za Budućnost je ovo posljednja sedmica rada u sezoni, ujedno i sjajna prilika da se igračice oprobaju protiv kvalitetne reprezentacije, što će im koristiti za neke buduće duele našeg državnog tima protiv tog rivala. Južna Koreja je osvajač brojnih medalja sa velikih takmičenja i to će biti dobre provjere u kojima će priliku dobiti sve igračice. Osim Tatjane Brnović koja se oporavlja od ovrede kako bi bila spremna za predstojeće reprezentativne obaveze, sve ostale igračice su na raspolaganju", kazao je trener Adžić za sajt Budućnosti.

Početak priprema Budućnosti za novu sezonu je 30. jula. Većina igračica će u međuvremenu imati obaveze sa reprezentacijom.

Bonus video: