Vujisić, Ražnatović i Pavićević na kadetskom Svjetskom prvenstvu

Nominaciju za drugo veliko takmičenje u ulozi delegata dobio je i Predrag Pavićević, koji će biti delegat na Svjetskom prvenstvu za juniorske u Češkoj
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.04.2012. 18:35h

Međunarodni delegat iz Podgorice Nebojša Vujisić nominovan je za jednog od delegata na Svjetskom prvenstvo za kadetkinje, koje će od 16. do 26. avgusta ove godine biti održano u Podgorici i Baru.

Za bivšeg međunarodnog sudiju iz Podgorice, koji drugu godinu obavlja funkciju delegata/kontrolora, ovo je prvo veliko takmičenje u novoj ulozi.

Osim Vujisića i ženske kadetske selekcije, Crnu Goru će na istom šampionatu predstavljati i jedan sudijski par, internacionalci sa Cetinja Miloš Ražnatović i Ivan Pavićević, kojima će to biti deveto veliko takmičenje.

Ražnatović i Pavićević

Najznačajnije im je dijeljenje pravde na Evropskom prvenstvu za seniorke, koje je u decembru 2010. godine održano u Danskoj i Norveškoj, po čemu su jedine rukometne sudije iz Crne Gore, koje su sudile neko veliko takmičenje u seniorskoj konkurenciji.

Nominaciju za drugo veliko takmičenje u ulozi delegata dobio je i Predrag Pavićević (partner Vujisića iz sudijskih dana), generalni sekretar Rukometnog saveza Crne Gore, koji će biti delegat na Svjetskom prvenstvu za juniorke u Češkoj, od 1. do 15. jula ove godine. Debitovao je prošle godine u Grčkoj, na SP za juniore.

Najzad, Emir Bešlija je dobio nominaciju za Evropsko juniorsko prvenstvo u rukometu na pijesku, koji će se od 2. do 10. jula održati u Gruziji.

Bešlija je bio delegate na prošlogodišnjem seniorskom i juniorskom EP u rukometu na pijesku u hrvatskom Umagu.

Bonus video: