Cepelin odustao

Cetinjski klub, naime, obavijestio je direktora rukometnih liga Ranka Jankovića i kancelariju Rukometnog saveza Crne Gore da odustaje od daljeg takmičenja zbog finansijskih poteškoća
0 komentar(a)
Miško Popović, Foto: Zoran Đurić
Miško Popović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 12.04.2012. 20:02h

Mini liga za opstanak biće odigrana bez Cepelina - cetinjski klub, naime, obavijestio je direktora rukometnih liga Ranka Jankovića i kancelariju Rukometnog saveza Crne Gore da odustaje od daljeg takmičenja zbog finansijskih poteškoća.

To znači da će Mini ligu za opstanak igrati Rudar, Sedmerac i Berane, koji će nakon oduzimanja bodova iz duela sa Cepelinom imati sedam, tri i dva boda uoči starta mini lige.

Inače, u subotu se nastavlja domaća muška liga, utakmicama prvog kola mini liga za prvaka i opstanak. U prvom kolu Mini lige za prvaka sastaju se Lovćen - Budvanska rivijera i Mojkovac - Sutjeska, dok u prvom kolu Mini lige za opstanak igraju Rudar - Sedmerac, dok je Berane slobodno.

Uoči starta Mini lige za opstanak, računajući bodove iz međusobnih susreta u ligaškom dijelu sezone, Lovćen ima 11 bodova, Mojkovac šest, Sutjeska četiri i Budvanska rivijera tri.

Zbog propusta kažnjene sudije i kontrolor

Komesar za suđenje Nebojša Vujisić kaznio je sudije sa Cetinja Ivana Vujačića i Bogdana Kaluđerovića, te kontrolora Petra Atanasova zabranom vršenja funkcije na dvije utakmice zbog propusta u primjeni pravila igre na utakmici 17. kola Prve ženske lige Biseri - Luna Autoreks.

Pomenute sudije i kontrolor su previdjeli da je ekipa Luna Autoreks u jednom trenutku na utakmici, kada je isključen golman, dva minuta igrala bez golmana, što po pravilima nije moguće (bili su dužni da treneru skrenu pažnju da mora da uvede drugog golmana i izvede neku drugu igračicu)

Bonus video: