Adžić: Još jedno fenomenalno izdanje

"Sve djevojke koje su ulazile u igru su igrale dobro, a ja mislim da mi možemo još bolje od ovoga u "Morači" i u gostima", kazao je Adžić.
0 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Svein André Svendsen
Dragan Adžić, Foto: Svein André Svendsen
Ažurirano: 31.03.2012. 22:27h

Dragan Adžić je bio miran nakon pobjede protiv Larvika, svjestan da posao još nije završen, ali i ponosan na izdanje svoje ekipe.

“U posljednje vrijeme sam stalno ponosan na djevojke. Ovo je bilo još jedno fenomenalno izdanje i velika borba. Vidjeli ste kakav je protivnik, svaku malu grešku, dekoncetraciju ili nepažnju je Larvik kaznio. Ipak odigrali smo samo prvo poluvrijeme i samo ga tako gledamo”, upozorava Adžić.

Trener Podgoričanki ističe da njegova ekipa mora nastaviti još bolje i “”pripremiti se dobro da bi održala dva razlike, jer se zna kako igraju Norvežanke u gostima”.

“Sve djevojke koje su ulazile u igru su igrale dobro, a ja mislim da mi možemo još bolje od ovoga u "Morači" i u gostima. Nadam se da ćemo napraviti još taj jedan korak do finala”, kaže Adžić.

Odbrana je odigrala ključnu ulogu...

“Zadovoljan sam odbranom, jer smo primili samo 15 golova na postavljenu zonu”, zaključio je Adžić.

Sa svojih 15 odbrana, Sesilija Leganger nije pomogla Larviku da izbjegne poraz.

„Završili smo tek prvu polovinu polufinala. Čini mi se da je meč bio prilično izjednačen, mogle smo i mi do pobjede, zbog čega smo pomalo razočarane. U finišu smo napravile nekoliko tehničkih grešaka, Bojana je na kraju preuzela odgovornost i postigla veoma važan gol. Ponavljam, razočarane smo zbog ovakvog ishoda - kazala je za „Vijesti“ Sesilija Leganger.

U revanšu vaš čeka puna „Morača“. Kakva su vaša očekivanja?

„Moramo da vjerujemo u sebe, moramo da budemo jake. Igrale smo mnogo puta jedni protiv drugih, odlično se poznajemo i znamo šta nas čeka u „Morači“, znamo kakvu atmosferu prave domaći navijači. Radi se o sjajnoj publici, i znamo da će nam biti veoma teško. Budućnost je favorit, ali moramo da vjerujemo da imamo šansi da u revanšu preokrenemo rezultat“, dodala je Leganger.

Semafor, navijači, pjesma...

Neobično za Ligu šampiona, posebno za prvaka Evrope, ali na jučerašnjem meču nije funkcionisalo vrijeme na zvaničnom semaforu, pa je stručnim štabovima i igračicama dva tima, ali i novinarima to veoma otežavalo posao, a navijačima užitak. Pošto problem sa glavnim semaforom nije bilo moguće riješiti, domaćin je u nastavku pribavio košarkaški semafor, i onda uz pomoć kamera na dva video bima u dvorani omogućio bolje praćenje utakmice.

Iako je bilo teško očekivati da se zvučno istaknu pored 2.700 domaćih, grupa od 60-tak navijača Budućnosti je tokom svih 60 minuta odlično bodrila „plave“, koje su nakon meča otišle da se poklone svojim simpatizerima.

Suvišno je i isticati kakva je atmosfera vladala u autobusu na putu od Larvika do Sandefjorda - igračice su pjevale čitavim putem, širok repertoar pjesama, sa kojima je nastavljeno i u avionu Montenegroerlajnza na liniji Sandefjord - Podgorica...

Bonus video: