Đokić: Larvik nije slabiji nego lani

Ova utakmica je samo neki uvod za revanš u „Morači“, tek prvo poluvrijeme. Oni će u revanšu igrati još bolje nego kod kuće“, kaže pivot Ana Đokić.
69 pregleda 0 komentar(a)
Ana Đokić, Foto: Savo Prelević
Ana Đokić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 31.03.2012. 01:00h

Pivot Budućnosti Ana Đokić nada se pozitivnom ishodu u subotnjem, prvom meču polufinala Lige šampiona protiv norveškog Larvika.

„Biće jako teško, o tome smo pričali milion puta. Larvik je naizgled drugačija ekipa u odnosu na prošlu sezonu, ali nikako slabija, sto posto. Ne bi igrali u polufinalu LŠ da nije tako. Ova utakmica je samo neki uvod za revanš u „Morači“, tek prvo poluvrijeme. Oni će u revanšu igrati još bolje nego kod kuće“, kaže pivot Ana Đokić.

Jeste li spremne za plasman u finale?

„Ako mene pitate, ja sam spremna. Imale smo to iskustvo od prošle godine, mislim da smo sada malo i mentalno spremnije nego lani. Fizički se spremamo od jula prošle godine“, dodala je Đokić.

Milena Knežević nije htjela ništa da obećava.

„Igraćemo najbolje što možemo, i probaćemo da u prvom meču ostvarimo što bolji rezultat za revanš“, kaže srednji bek Budućnosti.

Larvik je dužnik od prošle sezone...

„To je i neki motiv da im se osvetimo za prošlu sezonu. Ali, nećemo se previše obazirati na to, imamo svoj cilj, koji ćemo se truditi da ostvarimo. To nam je najbitnije od svega“, dodala je Milena Knežević.

Bonus video: