Mehmedović nominovana za najbolju mladu igračicu Lige šampiona

Lijevo krilo Budućnosti i reprezentacije Crne Gore Majda Mehmedović nominovana je za najbolju mladu rukometašicu (do 23 godine) u ovogodišnjoj Ligi šampiona
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.03.2012. 02:40h

Lijevo krilo Budućnosti i reprezentacije Crne Gore Majda Mehmedović nominovana je za najbolju mladu rukometašicu (do 23 godine) u ovogodišnjoj Ligi šampiona, saopštila je Evropska rukometna federacija (EHF).

To je, bez dileme, veliko priznanje za mladu i veoma talentovanu 21-godišnju Baranku, koja već četvrtu godinu nosi dres Budućnosti u Ligi šampiona, u kojoj je postigla ukupno 41 gol, od čega 13 ove sezone.

Osim Majde, u konkurenciji su još srpska reprezentativka Kristina Liščević iz francuskog Meca, Slovenka Tamara Mavšar (Krim), Norvežanka Amanda Kurtovic (Larvik), Mađarica Aniko Kovačič (Đer) i Dankinja Fie Foler (Mitjiland).

Kandidatkinje su izabrane iz klubova koji su igrali u Glavnoj rundi Lige šampiona.

Osim stručnog žirija, odluku o najboljoj mladoj rukometašice daće i ljubitelji rukometa širom Evrope, koji svoje glasove mogu slati na e-mail adresu ehfcl@bet-at-home.com

Svi koji budu glasali, od bet-at-home će dobiti vaučer od pet eura, a jedan srećnik će dobiti i VIP paket ulaznica za finale ženske Lige šampiona.

Glasanje traje do 5.aprila.

Bonus video: