KUP CRNE GORE

Mojkovac u polufinalu

Mojkovčani će u polufinalu igrati sa Budvanskom rivijerom, koja je, voljom žrijeba, bila slobodna u četvrtfinalu.
60 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 21.03.2012. 18:09h

Prema očekivanjima, Mojkovac je posljednji polufinalista Kupa Crne Gore – šampion je u četvrtfinalu lako i ubjedljivo savladao Rudar 28:19, pa će u polufinalu igrati sa Budvanskom rivijerom, koja je, voljom žrijeba, bila slobodna u četvrtfinalu.

Izabranici Nenada Kraljevskog su krenuli jako, pa su već u 15. minutu vodili 8:2, i tu prednost do odmora povećali na plus osam. Ni u nastavku dileme nije bilo, a najveću prednost Mojkovčani su imali u 51. minute, kada su vodili 27:13…

Najbolji u pobjedničkom timu bili su golman Cvetković sa 18 odbrana, te juniorski reprezentativac Mišnić sa šest golova, i Dapčević sa pet. U poraženom timu izdvojili su se Lučić sa pet i Tošić sa četiri gola.

U drugom polufinalu igraće Lovćen i Sutjeska. Lovćen je u četvrtfinalu eliminisao Berane, dok je Sutjeska, takođe, bila slobodna u četvrtfinalu.

Finalni turnir Kupa biće odigran 20. i 21. maja. Trofej brani Lovćen.

Mojkovac - Rudar 28:19 (15:7)

Mojkovac - Dvorana: ŠC „Vuksan Đukić”. Gledalaca: 800. Sudije: Vešović (Berane) i Mitrović (Podgorica). Sedmerci: Rudar 4 (2). Isključenja: Mojkovac 6, Rudar 4 minuta.

Mojkovac: Cvetković (17 odbrana i sedmerac), Rondović (jedna odbrana), Bogavac 2, Danić 3, Rakočević, Tomović 2, Smolović, Sošić, Žurić, Ljubojević 4, Mišnić 6, Dapčević 5, Turković, Savić 4, Kruščić 2, Vuković.

Rudar: Marković (tri odbrane), Anđelić (11 odbrana), Durković 3, Kovačević, Knežević 1, Grujičić 1, Tošić 4, Lacmanović 1, Matović 1, Purić, Peledija, Vuković 1, Ajduković, Milić, Dalegija, Lučić 5.

Preporučujemo za Vas