Milošević: Možemo do pobjede

"Bosna je mnogo oslabljena u odnosu na ranije, ali to opet ne smije da nas uljuljka, čak to može da bude mač sa dvije oštrice", kaže Milošević.
75 pregleda 0 komentar(a)
Pero Milošević, Foto: Vesko Belojević
Pero Milošević, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 05.03.2012. 08:58h

Rukometaše Lovćena ove nedjelje očekuje pakleni raspored - praktično će u šest dana odigrati četiri utakmice, a seriju počinju večeras, duelom sa Bosnom, u okviru SEHA lige.

Trener Lovćena, Pero Milošević, kaže da očekuje dobru i kvalitetnu utakmicu i da se nada da će njegova ekipa na kraju slaviti.

"Ukoliko pružimo igru koju smo pokazali u posljednje dvije utkamice na strani, protiv Borca i Izviđača, siguran sam da možemo upisati nove bodove. Jakom i čvrstom odbranom, i strpljivim i taktičkim napadom, moji momci mogu da savladaju Bosnu, iako znamo da se radi o ekipi čiji igrači stiču posebno iskustvo igranjem u Ligi šampiona. Bosna je mnogo oslabljena u odnosu na ranije, ali to opet ne smije da nas uljuljka, čak to može da bude mač sa dvije oštrice.

Poznato je da ta ekipa igra veoma grubo, i da njihovi dueli obiluju isključenjima. Ipak, ponavljam, ako ponovimo našu igru iz prethodnih utakmica, posebno protiv Metalurga, onda sam siguran da se možemo nadati pobjedi", kaže Milošević.

On kaže da njegov tim još ima hendikep jer Goran Lasica nije potpuno oporavljen, a u međuvremenu se povrijedio i Andrija Pejović.

"Ipak, njih dvojica su u sastavu i očekujem da priskoče u pomoć ekipi, ako to bude potrebno", ističe Milošević.

Odmah nakon povratka iz Bosne, Cetinjane očekuju još tri utakmice. U srijedu i četvrtak igraju dva meča protiv Berana, jedan je prvenstveni, a drugi u Kupu, a u subotu ih opet očekuje duel u okviru regionalne lige, protiv Sutjeske.

Današnja utakmica u Sarajevu počinje u 17 sati.

Bonus video: