Borac u Nikšiću držao lekciju

Banjalučki Borac je, može se to slobodno reći, držao rukometni čas izabranicima Božidara Mušikića.
0 komentar(a)
Borac - Sutjeska, Foto: Miladin Mihajlović
Borac - Sutjeska, Foto: Miladin Mihajlović
Ažurirano: 03.03.2012. 21:19h

Banjalučki Borac je, može se to slobodno reći, držao rukometni čas izabranicima Božidara Mušikića.

Odmah na startu gosti su preciznim udarcima tresli mrežu rukometaša Sutjeske, koji su podbacili i u odbrani i u fazi napadu. U 20. minutu domaći su bili u minusu šest golova (11:5), a samo tri minuta kasnije na semaforu je stajalo 14:6. Ipak, zahvaljujući golovima Bogdana Nikolića na odmor se otišlo sa pristojnih 16:12.

U nastavku je Sutjeska sa dva pogotka Mirka Majića prišla na 16:14, a takav start Nikšićana, ispostavilo se, motivisao je goste - iz minuta u minut uvećavali su razliku i pet minuta prije kraja stigli do rekordnih plus 12 (31:19).

"Borac nas je u potpunosti nadigrao. Nijesmo uspjeli da mu se ozbiljnije suprostavimo. Mislim da smo bili u prilici da vidimo kako igraju ozbiljne ekipe. Nakon ovakvog poraza teško je komentarisati utakmicu. Nadam se da ovakvo izdanje nećemo uskoro ponoviti", istakao je Bogdan Nikolić, bek Nikšićana.

Sutjeska - Borac 22:32 (12:16)

Nikšić - Dvorana Sportskog centra. Gledalaca: 200. Sudije: Nacevski, Nikolov (Makedonija). Sedmerci: Sutjeska 4 (3), Borac 5 (4).Isključenja: Sutjeska 12, Borac 10 minuta.

Sutjeska: Jocović (osam odbrana), Rajković (sedam odbrana i sedmerac), Jovanović, Radulović 1, Rakočević, Blečić 2, Vujović 1, Bulajić, Šekarić, Ašanin, Majić 6 (2), Đođić 5, Vučković 2, Nikitović 1, Blagojević, Nikolić 4 (1).

Borac: Blažević (osam odbrana), Ljubišić (tri odbrane ), Haseljić (osam odbrana i sedmerac), Sabljić 3, Panić 4, Tešić, Stojanović 1, Mikić 2, Mandić 3, Subara, Obradović 3, Karačić 2, Trivundza 9 (4), Celić, Đukić 4, Vranješ 1.

Bonus video: