Budućnost sjutra protiv Meca: Bodovi već upisani

O protivniku ne razmišljamo, ali jedva čekamo da počne polufinale”, iskreno je poručila Sonja Barjaktarović na konferenciji za novinare u hotelu „Princess” u Baru
70 pregleda 0 komentar(a)
Rukometašice Budućnosti, Foto: Savo Prelević
Rukometašice Budućnosti, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.03.2012. 10:28h

Budućnost ima osam, Mec jedan bod. Budućnost je već u polufinalu, Mec se oprostio od tih snova. Uzgred, Budućnost je slavila u Mecu...

Sve to valjda dovoljno govori ko je apsolutni favorit u sjutrašnjem meču u „Morači”, u kojem će tim Dragana Adžića tražiti pobjedu kojom bi i definitivno osigurao 1. mjesto u grupi 2 i izbjegao duel u polufinalu sa zahuktalim Đerom.

„O protivniku ne razmišljamo, ali jedva čekamo da počne polufinale”, iskreno je poručila Sonja Barjaktarović na konferenciji za novinare u hotelu „Princess” u Baru, gdje su „plave” na mini pripremama.

"Imali smo teške pripreme, možda nam malo to zasmeta, ali daćemo sve od sebe. Ključ uspjeha je u odbrani, vjerujem da ćemo spriječiti da se razigraju, zaustaviti polukontre i sigurna sam da ćemo doći do željenog rezultata", dodala je Sonja.

S obzirom na to da je sve praktičmo riješeno, Adžić će vjerovatno pružiti priliku nekoj od djevojaka sa klupe. Šansu čeka i Suzana Lazović.

„Odigraćemo najbolje što možemo, ali nam ni protiv Olkima, bez obzira na to što smo rasterećene oko plasmana u polufinale, neće nedostajati motiva”, rekla je Lazović.

Sa ekipom je u Baru i Ana Đokić, koja bi do polufinala trebalo da se oporavi od povrede lista

Bonus video: