Sutjeska dočekuje Borac: Pobjeda u mislima

"Naš rival nešto slabije partije pruža na strani, tako da očekujem da neće proraditi upravo protiv nas", kazao je Radivoje Đođić, srednji bek Sutjeske.
0 komentar(a)
Radivoje Đođić, Foto: Www.rknexe.hr
Radivoje Đođić, Foto: Www.rknexe.hr
Ažurirano: 03.03.2012. 09:28h

Rukometaši Sutjeske večeras protiv Borca u Nikšiću imaju prvu priliku da se iskupe za rezultatski brodolom iz Prešova.

Izabranici Božidara Mušikića spremni su, kako kažu, da dođu do prvog trijumfa u drugom dijelu sezone, bez obzira što im u goste dolazi nekadašnji prvak Evrope i sedmostruki prvak nekadašnje Jugoslavije.

Dakle, uoči novog odmjeravanja snaga optimizma ne nedostaje u “ plavo–bijelom” taboru.

"Borac je ozbiljna ekipa koja u svojim redovima ima izvanredne igrače. Upoznati smo sa kvalitetima Stojanovića, Trivundze, Panića i ostalih, tako da nam je jasno odakle nam prijeti najveća opasnost. U prošloj polusezoni najbolju utakmicu na strani odigrali smo protiv Borca u Banjaluci. Naš rival nešto slabije partije pruža na strani, tako da očekujem da neće proraditi upravo protiv nas.

U odnosu na predhodna dva meča u SEHA ligi, moramo igrati znatno brže u fazi napada, odnosno čvršće u fazi odbrane. Mislim da nijesmo bez šanse, jer ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice možemo se nadati prvoj pobjedi u nastavku sezone. Očekujem da će nas publika podržati i da će biti naš osmi igrač", kazao je Radivoje Đođić, srednji bek Sutjeske.

Utakmica u Nikšiću počinje u 18 časova.

Bonus video: