Mrvaljević potpisao za austrijski Bregenc

“Draško u potpunosti ispunjava naše potrebe, biće naša zvijezda vodilja na poziciji srednjeg beka, kao lider ekipe”, kazao je sportski direktor Bregenca Roland Fruhštuk
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.03.2012. 10:39h

Draško Mrvaljević od ljeta će nositi dres austrijskog šampiona Bregenca, objavljeno je sa sajtu ovog kluba – kapiten crnogorske reprezentacije, trenutno član njemačkog Gepingena, potpisao je trogodišnji ugovor.

“Draško u potpunosti ispunjava naše potrebe, biće naša zvijezda vodilja na poziciji srednjeg beka, kao lider ekipe. Može da igra i na poziciji lijevog beka, a veoma je i jak igrač u odbrani. Polažemo velike nade u njega”, kazao je sportski direktor Bregenca Roland Fruhštuk, koji sada treba da riješi pitanje trenera nakon što je prošle nedjelje uručen otkaz dugogodišnjem treneru selektora Češke, Martinu Liptaku.

Zbog razmimoilaženja sa trenerom Gepingena Velimirom Petkovićem, postoji mogućnost da Mrvaljević do kraja sezone odigra u Metalurgu, pošto je Linu Červaru potrebno da pojača bekovsku liniju u nastavku Lige šampiona, te završnici domaćeg prvenstva i SEHA lige.

Mrvaljević je karijeru počeo u Lovćenu, a potom je igrao u Sintelonu, španskim klubovima Teukru i Torevijehi, te slovenačkom Kopru, odakle se 2010. godine preselio u Bundes ligu.

Bonus video: