Lovćen dočekuje Metalurg: Maksimalno, pa što bude

"Radi se o veoma kvalitetnom sastavu, sa zvučnim imenima, i sigurno je da Lovćen ne može biti favorit u ovom duelu", kaže krilo Cetinjana Igor Marković.
0 komentar(a)
Marković, Foto: Boris Pejović
Marković, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 29.02.2012. 09:06h

Večerašnjom utakmicom na Cetinju protiv Metalurga, rukometaši Lovćena nastavljaju takmičenje u SEHA ligi. Šampion Makedonije je izabranicima Pera Miloševića u prvom dijelu takmičenja nanio najteži poraz u ligi (31:17). Međutim, tolika razlika i ne čudi, imajući uvidu da se na golu makedonskog tima nalazi i zvanično najbolji golman završenog Evropskog prvenstva u Srbiji Darko Stanić, a u sastavu više reprezentativaca Makedonije, Crne Gore (Mladen Rakčević, Žarko Marković) i Slovenije.

"Svima je jasno kakva je ekipa Lina Červara. Radi se o veoma kvalitetnom sastavu, sa zvučnim imenima, i sigurno je da Lovćen ne može biti favorit u ovom duelu. Ipak, pružićemo sve od sebe, pa ćemo na kraju vidjeti kako će se završiti", kaže krilo Cetinjana Igor Marković.

Lovćen će danas biti kompletan, jer je sa treninzima počeo i lijevi bek Goran Lasica, koji je imao problema sa koljenom. U Metalurgu neće biti povrijeđenog Rakčevića.

"Cilj nam je da ponovimo predstave iz posljednjih nekoliko utakmica u Regionalnoj ligi. Pružićemo maksimum i nadati se da će to biti dovoljno za trijumf protiv tima kakav je Metalurg, koji sjajno igra u Ligi šampiona, ali je sportski da se nadamo", kaže Goran Vujović, pomoćni trener Lovćena.

Susret na Cetinju počinje u 18 časova.

Bonus video: