Lovćen juri bodove u Ljubuškom

"Ključ uspjeha je u našoj jakoj odbrani, te pametnom i efikasnom napadu", kaže za „Vijesti” lijevi bek Cetinjana Marko Drašković.
0 komentar(a)
Marko Drašković, Foto: Savo Prelević
Marko Drašković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.02.2012. 08:58h

Duže od očekivanog trajala je pauza rukometašima Lovćena u SEHA ligi nakon poraza u Banjaluci od Borca (25:24) - punih 18 dana. Vremenske neprilike uticale su na dva odlaganja meča sa Crvenom zvezdom u Beogradu i dovele na „dnevni red“ meč u Ljubuškom protiv Izviđača.

"Očekujemo jako tešku utakmicu, ali idemo na pobjedu. Izviđač je mlada, ali kvalitetna ekipa. Ključ uspjeha je u našoj jakoj odbrani, te pametnom i efikasnom napadu", kaže za „Vijesti” lijevi bek Cetinjana Marko Drašković.

Izabranici Pera Miloševića su u prethodnom meču u Banjaluci podbacili u drugom poluvremenu, pošto su na odmoru vodili 11:7.

"Tamo nam je falilo discipline i efikasnosti u napadu. Ali, uvjeren sam da ovoga puta to neće biti slučaj", dodaje Drašković.

Kao i mnoge druge crnogorske ekipe, ali posebno one na sjeveru Crne Gore i u prijestonici, rukometaši Lovćena nijesu imali baš idealne uslove za trening, što je otežavalo pripreme za duel protiv Izviđača, kojeg su Cetinjani savladali na svom parketu, u prvom dijelu lige, sa 27:19.

"Malo nas je poremetio ovaj veliki snijeg i neigranje protiv Zvezde. Nadam se da to neće uticati na nas, da ćemo pružiti dobru partiju i vratiti se zadovoljni sa ovog gostovanja", zaključio je Drašković.

Utakmica u Ljubuškom počinje u 18 časova.

Bonus video: