Adžić: Velika pobjeda

"Klara Voltering i ostale su pokazale da imaju kvalitet. Ono što je falilo prethodnih sezona, sada smo nadomjestili sa velikim brojem odbrana”, zaključio je Adžić.
0 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Savo Prelević
Dragan Adžić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.02.2012. 22:16h

Trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić nakon pobjede u Mecu (29:27), na startu Glavne runde Lige šampiona, kazao je da je utakmica bila očekivano teška, ali da je njegova ekipa “ostvarila veliku pobjedu”.

“Imali smo i nadahnutog rivala, koji je odigrao najbolji meč u Ligi šampiona, dok je nama ovo bila tek druga utakmica od novembra, što se odrazilo na igru. Ali, sve djevojke su imale fenomenalan odnos i upravo je to donijelo važnu pobjedu”, kazao je Adžić.

Adžić je dodao da se u ovoj fazi LŠ “pokazuje kvalitet igrački i ekipni”.

“Klara Voltering i ostale su pokazale da imaju kvalitet. Ono što je falilo prethodnih sezona, sada smo nadomjestili sa velikim brojem odbrana”, zaključio je Adžić.

Sebastijen Gardiju, trener Meca, kazao je da je Mec mnogo naučio iz ovog meča pred naredne utakmice u Ligi šampiona”, ali i dodao da “mora da bude razočaran zbog poraza, jer je njjegova ekipa bila blizu”.

“Pokušali smo da što više lopti spustimo na pivota, ali je Budućnost odlično čuvala Ivet Broh. Njihova odbrana je to znala da zaustavi i prije nego što smo pokušali da uputimo pas”, dodao je Gardiju.

Bonus video: