Nikolić: Respektujemo Vardar

"Sigurno da respektujemo rivala, ali ga se ne plašimo", kazao je srednji bek Sutjeske, Bogdan Nikolić.
135 pregleda 0 komentar(a)
Bogdan Nikolić, Foto: Www.rknexe.hr
Bogdan Nikolić, Foto: Www.rknexe.hr
Ažurirano: 04.02.2012. 10:14h

Prvi zvanični meč u novoj godini, rukometaši Sutjeske odigraće večeras (18 časova) protiv Vardara, kojeg sa klupe predvodi crnogorski stručnjak Veselin Vujović.

Istina, teško je očekivati da Sutjeska može da napravi iznenađenje kada se zna da za makedonskog predstavnika nastupaju poznata imena evropskog rukometa: Ratko Nikolić, Dobrivoje Marković, Jan Sobol, Vladimir Petrić...

Ipak, bez obzira na sve, izabranici Božidara Mušikića, kako kažu, pokušaće da naprave iznenađenje.

"Vardar je apsolutni favorit. Ima širok fond igrača zbog čega tokom cijelog meča rotira ekipu. Sigurno da respektujemo rivala, ali ga se ne plašimo. Znamo da igra čvrstu odbranu, sa dosta kontri. Pokušaćemo da pariramo u granicama naših mogućnosti. Utakmice u Regionalnoj ligi dobro će nam doći da se što bolje pripremimo za domaći šampionat. Publika će biti u prilici da vidi kvalitetnog protivnika, koji u svakom trenutku zna šta hoće. U prvom dijelu sezone, poraženi smo u Skoplju, tako da nam neće nedostajati motiva. Sportski je nadati se da možemo da napravimo iznenađenje, čak i onda kada to izgleda nemoguće", naglasio je srednji bek Sutjeske, Bogdan Nikolić.

U odnosu na prethodnu polusezonu, Sutjeska će biti jača za Cetinjanina Miloša Vujovića, koji je došao iz Pelistera. Sa druge strane, kako sada stvari stoje, na izlaznim vratima je Duško Trifunović, koji je izrazio želju da promijeni sredinu.

Bonus video: