„Složne“ zvijezde

To što kažu je najveća istina koju su mogle da saopšte - zbog njihove „sloge“, Crna Gora je sedam dana ranije nego što je iko očekivao završila nastup u Brazilu
0 komentar(a)
Katarina Bulatović i Bojana Popović, Foto: Zoran Đurić
Katarina Bulatović i Bojana Popović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 15.12.2011. 09:58h

Katarina Bulatović i Bojana Popović zajedničkim reagovanjem na tekst objavljen u „Vijestima“ potvrdile su da bar u nečemu mogu da budu složne.

Na terenu to nisu pokazale, niti opravdale epitete koje tako vole - najbolja igračica svijeta, najbolji desni bek na planeti...

Da jesu, Crna Gora bi u petak vjerovatno igrala polufinale Svjetskog prvenstva, borila se za medalju i davno prebrinula sve brige oko kvalifikacija za Olimpijske igre.

Ne bi morala da čeka druge da joj to omogući, niti bi Popović i Bulatović posezale za floskulom da su „crnogorskoj javnosti dokazali na terenu u kakvim su odnosima“.

To što kažu je najveća istina koju su mogle da saopšte - zbog njihove „sloge“, Crna Gora je sedam dana ranije nego što je iko očekivao završila nastup u Brazilu i izgubila od više nego skromnog Islanda, te Španije, koju je savladala dva puta prije SP.

Bonus video: