Sutjeska remizirala sa Izviđačem

Duel između Sutjeske i Izviđača okončan je najpravednim ishodom s obzirom na to da se tokom cijelog meča smjenjivalo vođstvo jedne pa druge ekipe
0 komentar(a)
Radivoje Đođić, Foto: Www.rknexe.hr
Radivoje Đođić, Foto: Www.rknexe.hr
Ažurirano: 06.12.2011. 22:02h

Duel između Sutjeske i Izviđača okončan je najpravednim ishodom s obzirom na to da se tokom cijelog meča smjenjivalo vođstvo jedne pa druge ekipe, pa se stekao utisak da je remi realan rezultat sa kojim mogu da budu zadovoljne obje ekipe.

Izabranici Božidara Mušikića bolje su se snašli na početku meča i brzim golom reprezentativnog krila Mirka Majića stigli su do prednosti. Međutim, gosti su se brzo konsolidovali i u 4. minutu prvi put poveli 3:2. Nervozna i nepovezana igra sa dosta tehničkih grešaka, nije mogla da zadovolji malobrojnu publiku, koja je vidjela mali broj pogodaka, o čemu najbolje svjedoči broj datih golova nakon pola sata igre.

U nastavku su sigurnije zaigrali gosti, koji su u 42. minutu imali tri gola viška (15:12). Ipak, uslijedio je dobar period Nikšićana – Sutjeska je u 54. minutu izjednačila 17:17, a samo minut kasnije ponovo je prešla u vođstvo. Do kraja se igralo gol za gol. Domaći su u 57. minutu morali da jure gol zaostatka. a dva minuta prije kraja Blečić je pogodio za 19:19, što je bio i konačan rezultat.

"Imali smo dobru priliku da pobijedimo. Međutim, nedostatak koncentracije u fazi napada uslovio je da se utakmica završi neriješenim ishodom. Ipak, ne možemo biti nezadovoljni, jer su i gosti imali priliku da osvoje cijeli plijen. Utakmicu moramo odmah da arhiviramo i okrenemo se narednim obavezama u finišu polusezone", kazao je Miodrag Ašanin, najiskusni igrač Nikšićana.

Sutjeska – Izviđač 19:19 (9:9)

Nikšić – Dvorana Sportskog centra. Gledalaca: 300. Sudije: Kolevski, Krikacev (Makedonija). Sedmerci: 1(1), Izviđač 1 (1).Isključenja: Sutjeska 12, Izviđač 10 minuta.

Sutjeska: Rajković (13 odbrana), Jocović, Radulović 1, Blečić 1, Bulajić, Šekarić, Ašanin 3, Majić 8 (1), Đođić 4, Vučković 1, Nikitović, Trifunović 1, Blagojević, Bojanić, Nikolić, Čizmović.

Izviđač: Tolić (11 odbrana), Šarac, Milićević, Milas, Malinović 4 (1), Zeljić 6, S.Burić, Matić 5, B. Burić, Boras 1, Vegar 1, Ilić 1, Dzeba, Tomić 1, Delić.

Bonus video: