Lovćen da ostavi bolji utisak

Izabranici Pera Miloševića, naravno, ne mogu da očekuju mnogo u Prešovu protiv tima od kojeg su na premijeri SEHA lige ubjedljivo poraženi na Cetinju
0 komentar(a)
Vuk Latković, Foto: Zoran Đurić
Vuk Latković, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 05.12.2011. 21:43h

Nema ni dana predaha za rukometaše Lovćena - u tri dana su odigrali dvije utakmice domaćeg prvenstva, a danas ih već očekuje novi duel sa slovačkim Tatranom.

Izabranici Pera Miloševića, naravno, ne mogu da očekuju mnogo u Prešovu protiv tima od kojeg su na premijeri SEHA lige ubjedljivo poraženi na Cetinju.

Ali, žele da opravdaju epitet najprijatnijeg iznenađenja lige (imaju čak šest pobjeda) i da protiv slovačkog prvaka ostvare što je moguće bolji rezultat.

To, naravno, neće biti nimalo lako, ali su Cetinjani uvjereni da mogu da prikažu mnogo više nego u prvom međusobnom meču, kada su poraženi 37:25.

"Utakmica protiv Tatrana sigurno neće biti laka. Zna se da smo od Slovaka već izgubili na Cetinju, ali moram da kažem da krajnji rezultat u toj utakmici nije bio prava slika odnosa naših snaga. Mislim da možemo mnogo više, i siguran sam da ćemo to i pokazati. U svakom slučaju, rezultati koje smo već ostvarili u Regionalnoj ligi, pokazuju da smo postigli mnogo više nego što se od nas očekivalo", kaže bek Lovćena Vuk Latković.

Duel u Prešovu igra se sjutra od 18 časova.

Bonus video: