Nikšićani uvjereni u novi uspjeh

Sutjeska pred meč sa Bosancima ima dva cilja - da se pobjedom revanšira protivniku za poraz u prvom dijelu sezone, odnosno da zabilježi drugi trijumf u regionalnoj ligi
0 komentar(a)
RK Sutjeska, Foto: Boris Pejović
RK Sutjeska, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 05.12.2011. 20:38h

Tri vezane pobjede Sutjeske u domaćem prvenstvu, te trijumf nad Crvenom zvezdom u SEHA ligi, obavezuju Nikšićane na maksimalan učinak protiv Izviđača.

Izabranici Božidara Mušikića pred meč sa bosanskim predstavnikom imaju dva cilja - da se pobjedom revanširaju protivniku za poraz u prvom dijelu sezone, odnosno da zabilježe drugi trijumf u regionalnoj ligi.

"Jednu od najboljih utakmica u SEHA ligi odigrali smo protiv Izviđača u Ljubuškom. Istina, na tom meču doživjeli smo poraz. Sada. međutim, imamo priliku da se revanširamo. Neće biti lako, jer gosti imaju mladu ekipu, sastavljenu od kvalitetnih pojedinaca. Tu prije svega mislim na ljevaka Dejana Malinovića, a odličan je i čuvar mreže Milan Tolić. Forsiraju čvrstu odbranu 3-2-1, ili 5-1", ističe Duško Trifunović.

Bivši bek Berana i Mojkovca (sa oba tima bio šampion Crne Gore), smatra da je Sutjeska podigla formu.

"Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje, o čemu svjedoče rezultati. Vjerujem da imamo dovoljno snage da nastavimo u istom ritmu. Nova pobjeda dodatno bi nam ulila samopouzdanje za finiš domaćeg prvenstva. Do kraja godine očekuju nas četiri meča u gegionalnoj ligi, gdje ćemo pokušati da stignemo do 2. pozitivna rezultataa", zaključio je Trifunović.

Meč u Sportskom centru igra se sjutra od 19 časova.

Bonus video: