Šampion u Nikšiću

Pod vođstvom novog-starog trenera Božidara Mušikića, koji je preuzeo kormilo nakon ostavke Zorana Kastratovića, Sutjeska je upisala dvije pobjede, obje u gostima
0 komentar(a)
Mojkovac - Sutjeska, Foto: Boris Pejović
Mojkovac - Sutjeska, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 03.12.2011. 09:58h

Prvi put od početka sezone, svi muški prvoligaši odigraće mečeve jednog kola u istom vikendu. Do sada to nije bilo moguće zbog mečeva SEHA lige, evropskih kupova ili odloženih mečeva na startu sezone zbog odigravanja baraža za popunu Prve lige i kašnjena sa uplatom depozita.

Derbi kola 9. kola igra se u Nikšiću između Sutjeske i Mojkovca. Pod vođstvom novog-starog trenera Božidara Mušikića, koji je preuzeo kormilo nakon ostavke Zorana Kastratovića, Sutjeska je upisala dvije pobjede, obje u gostima (Sedmerac, Rudar).

I šampion, takođe, zna samo za pobjede od kada je Nenad Kraljevski naslijedio Branislava Zeljkovića, u gostima protiv Budvanske rivijere, te kod kuće sa Beranama i Cepelinom. I zbog te činjenice ovaj duel ima poseban značaj, a Sutjeska će pokušati da se revanšira za poraz u Mojkovcu, u prvom dijelu prvenstva (25:24).

Lider Lovćen je apsolutni favorit protiv Rudara (u Pljevljima je bilo 32:16 za goste), dok je Budvanska rivijera u prednosti u odnosu na Sedmerac, bez obzira što se meč igra u barskoj “Topolici” (35:23 u prvom meču za Budvane).

Derbi začelja igra se na Cetinju, između Cepelina (ima osvojen jedan bod) i Berana, koje jedina dva boda ima upravo iz duela sa Cepelinom na svom terenu (27:22), u prvom dijelu prvenstva.

Parovi

Subota

Cepelin – Berane (12)

Sutjeska – Mojkovac (18)

Lovćen – Rudar (17)

Nedjelja

Sedmerac – Budvanska rivijera (18)

Bonus video: