Crna Gora maksimalno protiv Turske

Ženska kadetska rukometna reprezentacija Crne Gore pobijedila je danas selekciju Turske 24:13 (8:5, 9:2, 7:6), u utakmici šestog kola 7. Prvenstva Mediterana
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.11.2011. 13:26h

Ženska kadetska rukometna reprezentacija Crne Gore pobijedila je danas selekciju Turske 24:13 (8:5, 9:2, 7:6), u utakmici šestog kola 7. Prvenstva Mediterana koje se održava u italijanskom Mestrinu.

Crna Gora je iz ovog meča osvojila maksimalnih pet bodova (dva za ukupnu pobjedu, te po jedan za svaku dobijenu trećinu), a nakon šest odigranih kola imaju 20,5 bodova. Izabranice Sandre Kolaković su zabilježile četvrtu pobjedu, uz dva poraza.

Najefikasnija u crnogorskoj selekciji protiv Turske bila je Jelena Despotović sa šest golova, po četiri gola postigle su Sandra Rakočević i Olivera Vukčević, Anđela Ivanović je postigla tri, Dijana Mugoša i Boban Klikovac po dva, te Ivan Rečević i Marija Mugoša po jedan.

Crnogorska selekcija, u posljednjem kolu, večeras od 18.30 časova, očekuje duel sa Francuskom, nakon čega će biti poznato za koje će se mjesto boriti naše kadetkinje na Prvenstvu Mediterana.

Bonus video: