Kolaković saopštila spisak za Mediteranski šampionat

Osim Crne Gore i domaćina Italije, na ovom prvenstvu učestvuju još Hrvatska, Francuska, Portugal, Slovenija, Tunis i Turska.
111 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 18.11.2011. 15:40h

Trener ženske kadetske reprezentacije Sandra Kolaković danas je objavila konačan spisak od 16 igračica koje će od 21. do 26. novembra u italijanskom gradiću Mestrinu (45 kilometara zapadno od Venecije) braniti bolje Crne Gore na 7. Mediteranskom šampionatu.

Najviše igračica, njih 13, je iz pljevaljskih Bisera, gdje su zapravo uoči starta sezone i grupisane najtalentovanije kadetkinje, uglavnom iz Budućnosti, kako bi se za ovo prvenstvo, ali i Svjetsko prvenstvo u Baru i Podgorici (16 – 26. avgust) što bolje pripremale i uigravale kroz Regionalnu ligu i domaće prvenstvo.

Osim Crne Gore i domaćina Italije, na ovom prvenstvu učestvuju još Hrvatska, Francuska, Portugal, Slovenija, Tunis i Turska. Naše kadetkinje prvi meč igraju u ponedjeljak protiv Slovenije.

Pored Sandre Kolaković, u stručnom štabu se nalaze još pomoćni Milanka Čelebić, trener golmana Aleksandar Roganović i fizioterapeut Milanka Stanišić.

SPISAK

Golmani

1. Katarina Perović (Biseri)

2. Milica Kostić (Biseri)

3. Aleksandra Đurković (Biseri)

Bekovi

4. Jelena Despotović (Biseri)

5. Sandra Rakočević (Biseri)

6. Slađana Perazić (Biseri)

7. Iva Rečević (Biseri)

8. Ivanka Simonović (Biseri)

9. Nada Pejović (Luna/Autorex)

10. Đurđina Malović (Sutjeska)

Krila

11. Olivera Vukčević (Biseri)

12. Marija Mugoša (Biseri)

13. Anđela Goranović (Biseri)

14. Dijana Mugoša (Luna/Autorex)

Pivoti

15. Anđela Ivanović (Biseri)

16. Bobana Klikovac (Biseri)

Bonus video: