Lovćen pobijedio Bosnu

Rukometaši Lovćena pobijedili su večeras na Cetinju sarajevsku Bosnu 29:24, u utakmici osmog kola regionalne SEHA lige.
0 komentar(a)
Nemanja Grbović, Foto: Vesko Belojević
Nemanja Grbović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 29.10.2011. 19:11h

Pao je i treći predstavnik Bosne i Hercegovine, i to najteži – Lovćen je protiv Bosne upisao četvrtu pobjedu u SEHA ligi, pa nakon osam kola ima polovičan učinak. Prije Bosne, na Cetinju su padali Izviđač iz Ljubuškog, beogradska Crvena zvezda i banjalučki Borac.

"Igrali smo protiv velikog, renomiranog kluba, a nismo imali dovoljno vremena da se pripremimo za meč, jer smo se iz Skoplja vratili u utorak. Ipak, naši momci rade naporno i zaslužuju sve pohvale. Prezadovoljan sam njihovom igrom i večerašnjom pobjedom", bio je komentar nakon meča Pera Milošević, trener Lovćena.

Lovćen je vodio od početka do kraja, a gosti su odolijevali samo do 24. minuta (10:9 za Cetinjane). Marković i drugovi su na odmoru imali četiri gola prednosti, u nastavku je prednost išla i do šest golova (21:15, 26:20), tako da pobjeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje...

Bosna je, tako. doživjela drugi poraz, a u regionalnom takmičenju ima i po dva trijumfa i remija.

"Imamo naporan raspored mečeva, jer igramo u domaćem prvenstvu, SEHA ligi i Ligi šampiona. Večeras nismo mogli da računamo na nekoliko povrijeđenih igrača, a oni koji su ih zamijenili nisu bili na potrebnom nivou. Odigrali su kao da su im ambicije zadovoljene samim tim što nose dres Bosne. Nismo se snašli na odbranu Lovćena 3-2-1. Napravili smo puno tehničkih grešaka i poraz je bio neizbježan", rekao je Danijel Riđić, pomoćni trener Bosne.

Lovćen – Bosna 29:25 (14:10)

Cetinje - Dvorana: SC „Lovćen“. Gledalaca: 600. Sudije: Mitrevski i Todorovski (Makedonija). Sedmerci: Lovćen 3 (1), Bosna 6 (6). Isključenja: Lovćen 4, Bosna 6 minuta.

Lovćen: Abramović, Lipovina, Jovetić 4, Kaluđerović, I. Marković 6, F. Popović 1, Pejović 1, Simić (šest odbrana), Drašković 3, Radović 4, M. Popović, Latković 1, Perišić 3, Lasica 1, Grbović 5, N. Marković.

Bosna: Terza, Medić, Tojčić, Čakić 7, Halibegović, Raković 3, Vujadinović 2, Arapović 1, Pažin 3, Tatar (dvije odbrane), Gorenac, Vražalić 6, Martinović (pet odbrana i dva sedmerca), Mesarić 3.

Bonus video: