Lovćen protiv Bosne: Srcem do četvrte pobjede

"Već smo pokazali da na Cetinju možemo da pariramo kvalitetnijim protivnicima", kaže pivot Andrija Pejović.
65 pregleda 0 komentar(a)
cetinjani_1, Foto: S. PRELEVIĆ
cetinjani_1, Foto: S. PRELEVIĆ
Ažurirano: 29.10.2011. 08:28h

Na Cetinju su već pala dva tima iz Bosne i Hercegovine, rukometaši Pera Miloševića pokušaće da ponove ono što su uradili protiv banjalučkog Borca i Izviđača iz Ljubuškog. Ali, zadatak će im biti izuzetno težak - u prijestonicu stiže sarajevska Bosna, klub koji je u posljednjih šest godina neprikosnoven u BiH i redovni je učesnik Lige šampiona.

Uloga favorita, ipak, pripada „studentima”, koji su u četiri meča u SEHA ligi upisali dvije pobjede u Sarajevu (protiv Sutjeske i Neksea), remi na gostovanju Vardaru, a Cetinjani će pokušati da urade ono što i Metaloplastika u Šapcu - da iznenade tim Irfana Smajlagića.

"Završavamo težak ciklus, kako u Regionalnoj ligi, tako i u domaćem prvenstvu. Odigrali smo mnogo utakmica za samo 25 dana, a uz Izviđač imamo najmlađu ekipu u ligi, pa smo malo i umorni", rekao je pomoćni trener Zoran Abramović.

Bosna je lani igrala u osmini finala Lige šampiona, a ove godine u najkvalitetnijem takmičenju ima četiri poraza u prve četiri utakmice. Zbog toga je jasno da Lovćen nije bez šansi.

"Bosna je skup jako kvalitetnih igrača, zbog čega je favorit. Ali, igramo u našoj dvorani i pružićemo maksimum, kako bismo stigli do novih bodova. Već smo pokazali da na Cetinju možemo da pariramo kvalitetnijim protivnicima", kaže pivot Andrija Pejović.

Utakmica na Cetinju počinje u 18 časova.

Bonus video: