Rukometni čas u „Kutiji šibica”

"Razlika u kvalitetu je velika. Ako bih što mogao da prigovorim svom timu, onda je to preveliki broj tehničkih grešaka", rekao je Milošević
82 pregleda 0 komentar(a)
Igor Marković, Foto: Savo Prelević
Igor Marković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.10.2011. 20:01h

U čuvenoj zagrebačkoj „Kutiji šibica”, rukometaši Zagreba su bili za katedrom, đaci su bili igrači Lovćena.

Jeste da među predavačima nije bilo čuvenog Ivana Balića, jeste da su Tonči Valčić i prvi golman Marin Šego sve posmatrali sa strane, ali su puleni Pera Miloševića imali šta da nauče od tima Ivice Obrvana.

Na kraju, bilo je 38:24 za dvostrukog prvaka Evrope, ali Cetinjani nemaju za čim da žale, jer nisu ni imali nadu da mogu da zaprijete hrvatskom šampionu.

Zagreb je na startu poveo 5:0, potom i 7:1, pa stao i omogućio „crvenima” da smanje na 7:5, ali je očas posla bilo 12:5.

Do kraja je Lovćen samo pokušavao da izbjegne debakl, u čemu je najvažniju ulogu odigrao crnogorski reprezentativac Igor Marković, koji je postigao sedam golova.

"Razlika u kvalitetu je velika. Ako bih što mogao da prigovorim svom timu, onda je to preveliki broj tehničkih grešaka. Napravili smo čak 24, što je previše protiv svih, a posebno protiv objektivno puno jače ekipe kao što je Zagreb", rekao je Milošević.

Njegov kolega je bio zadovoljan izdanjem svojih izabranika.

"Moram da pohvalim pristup, jer se sve događalo dva dana nakon gostovanja Šafhauzenu u Ligi šampiona. Od mladih igrača izdvojio bih sve, ali se uvijek može i više i bolje", naglasio je Obrvan.

Zagreb - Lovćen 38:24 (20:11)

Zagreb - Dvorana “Trešnjevka”. Gledalaca: 200. Sudije: A. Konjičanin i D. Konjičanin (BiH). Sedmerci: CO Zagreb 3 (3), Lovćen 1 (1). Iisključenja: Zagreb 4, Lovćen 4 minuta.

Zagreb: Šego, Pešić (10 odbrana), Marić 3, Brozović 3, Stepančić 2, Kopljar 2, Matulić 2, Šprem 6, Špiler 4, Gojun 1, Horvat 6 (2), J. Valčić 4, Vukić 2, T. Valčić, Kaleb 3 (1), Gal 2.

Lovćen: Abramović, Simić (11 odbrana), Lipovina, Jovetić 4, Kaluđerović 2, I. Marković 7 (1), F. Popović 1, Pejović 2, Drašković 3, Radović, M. Popović 1, Latković 1, Perišić 1, Lasica, Grbović 3, N. Marković.

Bonus video: