Oslabljeni jure minus dva

"Mogu da obećam borbu do posljednjeg atoma snage i uz pomoć publike, koja će doći da nas podrži, sve je moguće”, kazao je za “Vijesti” Dapčević.
63 pregleda 0 komentar(a)
Mojkovac, Foto: Boris Pejović
Mojkovac, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 15.10.2011. 09:43h

Minus od dva gola iz prvog meča (21:23), svakako, nijesu nenadoknadiva razlika za rukometaše Mojkovca u večerašnjem duelu sa Crvenom zvezdom, koji se igra u Bijelom Polju, pošto dvorana u Mojkovcu ne ispunjavana sve standarde Evropske rukometne federacije.

Više od samo rivala, Branislavu Zeljkoviću, treneru Mojkovčana, problem prave problemi sa povredama. Prema riječima Veselina Savića, sportskog direktora kluba, povrijeđeni su Predrag Sošić, Marko Tomović i organizator igre Marko Dapčević.

„Sošić ima ozbiljnu povredu mišića, dok je Tomović, prema dosadašnjim pregledima, na melu sa Sutjeskom u srijedu, zaradio naprsnuće kosti, tako da ih, vjerovatno, večeras neće biti u timu. Dapčević je povrijedio petu, na pregledima je i terapiji. On želi da igra, ali je veliko pitanje da li će moći. Učinićemo sve da ga osposobimo za meč sa Zvezdom, ali ne po svaku cijenu. Bez obzira koliko nam ova utakmica bila važna, nećemo rizikovati pogoršanje povrede nijednog igrača“, kazao je Savić.

U ovakvim mečevima izostanak bilo kojeg igrača predstavlja hendikep, a to bi posebno bilo u slučaju da na terenu ne bude Cetinjanina na privremenom radu u Mojkovcu, Marka Dapčevića.

„Povreda je neprijatna, ali ću stisnuti zube da pomognem saigračima koliko god budem mogao. Zvezda je i dalje apsulutni favorit, bez obzira što smo mi izborili povoljan razultat u Beogradu. Mogu da obećam borbu do posljednjeg atoma snage i uz pomoć publike, koja će doći da nas podrži, sve je moguće”, kazao je za “Vijesti” Dapčević.

Utakmica u Bijelom Polju počinje u 18 časova.

Bonus video: