Sedmerac kažnjen jer je igrao bez brojeva na dresovima!

Koliko su nespremni bili za taj meč govori i podatak da golmani barskog kluba nijesu imali jednobraznu opremu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.10.2011. 15:02h

Da li zbog neočekivanog plasmana u Prvu ligu, zaboravnosti ili, pak, nečeg trećeg, tek rukometaši Sedmerca su premijerni meč šampionata protiv Budvanske rivijere odigrali bez brojeva na dresovima?! Koliko su nespremni bili za taj meč govori i podatak da golmani barskog kluba nijesu imali jednobraznu opremu.

Zbog toga je Sedmerac, odlukom direktora liga Ranka Jankovića, a po prijavi kontrolora Predraga Pavićevića, kažnjem novčanom kaznom u simboličnom iznosu od 100 eura, koliko je i propisano tačkom 4. Odluke o specifikaciji novčanih kazni i taksi.

Pavićević je u svojoj bilježnici sa ovog meča upisao i da domaćin Budvanska rivijera nije imala obezbijeđen obavezni razglas, zbog čega je izostalo uobičajeno predstavljanje ekipe. Zato će Budvani morati da plate kaznu od, takođe, 100 eura...

Inače, zbog obaveza naših klubova na evropskoj sceni i u SEHA ligi, direktor liga je odložio dva meča 3. kola Prve muške lige. Derbi prošlogodišnjeg osvajača Kupa i šampiona između Lovćena i Mojkovca zakazan je za 9. novembar, dok će Sutjeska i Berane igrati 20. oktobra.

Preostala dva meča ovog kola igraju se za vikend. Cepelin, koji u prva dva kola nije osvojio ni bod, sjutra (17.30 časova) na Cetinju dočekuje Budvansku rivijeru, koja ima maksimalan učinak nakon dva kola. U nedjelju (18) u Baru se sastaju Sedmerac i Rudar, koji do sada nijesu osvojili ni bod.

Ovog vikenda kreće Prva ženska liga. Oba meča igraju se u subotu, a sastaju se Biseri - Nikšić (13) i Gorica - Sutjeska (17).

Slobodna je Luna-Autorex.

Bonus video: