KUP EHF

Žele da iskoriste lošu formu rivala

"Nadam se da ćemo ostvariti povoljan rezultat, kako bismo privoljeli ljubitelje rukometa da dođu u Bijelo Polje na revanš", kaže Branislav Zeljković.
0 komentar(a)
Mojkovac, Foto: Boris Pejović
Mojkovac, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 08.10.2011. 08:43h

Igor Butulija je izgubio konce, rukometaši Crvene zvezde su izgubili čak pet od šest utakmica ove sezone. Da situacija nije takva, Mojkovac vjerovatno ne bi mogao da prijeti „crveno-bijelima”, ali ovako ima realne šanse da se domogne 3. runde Kupa EHF.

Prvi meč igra se večeras (18 časova) na Banjici, a šampion Crne Gore niti prijeti, niti pomišlja na predaju.

"Zvezda ima skup dobrih igrača, to je sigurno kvalitetnija ekipa od nas u normalnim uslovima. Ali, Beograđani su u krizi, rezultatski slabo prolaze i mi imamo veliki motiv da iskoristimo njihove trenutne slabosti. Nemamo pritisak, samo obavezu prema sebi i klubu da pružimo maksimum, da budemo ozbiljni i borbeni. Nadam se da ćemo ostvariti povoljan rezultat, kako bismo privoljeli ljubitelje rukometa da dođu u Bijelo Polje na revanš", kaže Branislav Zeljković.

Trener Mojkovčana ističe da je njegova ekipa slabija nego lani.

"Ostali smo bez tri veoma važna igrača, pogotovo u odbrani - Jaćimovića, Trifunovića i Anđelka Adžića. Došli su kvalitetni rukometaši Danić i Dapčević, ali smo odlaskom te trojke mnogo izgubili", zaključio je Zeljković.