Sutjeska dočekuje Metaloplastiku: Pobjeda u mislima

"Prvi trijumf puno bi nam značio na polju samopouzdanja. Vjerujem da je došlo vrijeme za našu radost", kazao je bek Nikšićana Radivoje Đođić.
0 komentar(a)
RK Sutjeska - Metalurg, Foto: Luka Zeković
RK Sutjeska - Metalurg, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 07.10.2011. 17:12h

Metaloplastika predstavlja novo iskušenje na domaćem parketu za izabranike Zorana Kastratovića, koji taj duel dočekuju sa željom da u petom kolu Regionalne lige napokon zabilježe trijumf.

Nikšićani večeras dočekuju protivnika koji nije baš laka prepreka na putu do željenog cilja. Ipak, domaći obećavaju požrtvovanu borbu koja će, vjeruju, biti dovoljna za upis prvih bodova u novoformiranom takmičenju.

"U Regionalnoj ligi lakih protivnika nema. Metaloplastika je mlada i kvalitetna ekipa, koja je u dosadašnjem dijelu takmičenja uspjela da savlada Izviđač i Bosnu. Ipak, bez obzira na navedeno pokušaćemo da savladamo Šapčane i tako zabilježimo prvu pobjedu. Nadam se da će i sreća biti uz nas, jer nam je nedostajala u prethodnim mečevima".

"Metaloplastika je u neku ruku i magnet za publiku, pa se nadam da će doći značajan broj i da će nam pružiti dobru podršku. Moramo igrati čvrstu odbranu i brzu kontru, jer je to recep za uspjeh. Prvi trijumf puno bi nam značio na polju samopouzdanja. Vjerujem da je došlo vrijeme za našu radost", kazao je bek Nikšićana Radivoje Đođić.

Utakmica u Nikšiću počinje u 18 časova.

Bonus video: