Nemoguća misija

"Male su nam šanse da večeras osvojimo prve bodove u Regionalnoj ligi", kaže Stefan Čizmović, srednji bek Sutjeske.
133 pregleda 0 komentar(a)
Kastratović i izabranici, Foto: Www.sportsport.ba
Kastratović i izabranici, Foto: Www.sportsport.ba
Ažurirano: 29.09.2011. 18:59h

Nakon tri poraza na startu SEHA lige, teško je očekivati da Sutjeska može da se večeras vadi protiv Vardara u Skoplju. Svjesni su u nikšićkom taboru da ih očekuje skoro nemoguća misija, protiv kvalitetnog protivnika, kojeg sa klupe predvodi crnogorski stručnjak Veselin Vujović. Ipak, želja izabranika Zorana Kastratovića je da pruže što jači otpor, a ako im se ukaže šansa i da namuče domaćina.

"Daćemo sve od sebe kako bi pružili dostojan otpor Makedoncima. Vardar je izuzetno kvalitetna ekipa, koja u svojim redovima ima odlične pojedince, a dobro su vođeni sa klupe. Jednostavno, male su nam šanse da večeras osvojimo prve bodove u Regionalnoj ligi", kaže Stefan Čizmović.

Srednji bek Sutjeske ističe da meč može biti neizvjestan ako Sutjeska odigra borbeno i disciplinovano, te ako domaćin ne bude imao svoje veče.

"Mislim da smo u prva tri kola dobro igrali, i dostojno reprezentovali crnogorski rukomet. Na pojedinim mečevima nedostajala nam je doza sreće i koncentracije, kako u fazi odbrane, tako i u fazi napada. Nadam se da ćemo vrlo brzo osvojiti prve bodove. Svakako da bi nam puno značili na psihološkom planu. Ovo je za nas novo, vrlo značajno iskustvo. Uvjeren sam da je novoformirana liga pun pogodak bez obzira na trenutni plasman", zaključio je Čizmović.

Zbog povreda u timu Sutjeske neće biti kapitena Miodraga Ašanina i Radivoja Đođića.

Utakmica u Skoplju počinje u 18 časova.

Bonus video: