Apel RK Berane: Spasite nas!

“Ukoliko ne uplatimo depozit, koji je obavezan, nećemo moći da se takmičimo i bićemo primorani da istupimo iz lige. To bi bila velika šteta”, rekao je Ćulafić agenciji MINA.
91 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.09.2011. 13:21h

Muški rukometni klub Berane apelovao je danas na lokalnu upravu i privrednike grada da pomognu tom sportskom kolektivu da obezbijedi novac za uplatu depozita i izbjegne izbacivanje iz takmičenja koje organizuje Rukometni savez Crne Gore (RSCG).

Sportski direktor Berana Srđan Ćulafić kazao je da sjutra ističe rok za uplatu depozita za učešće u takmičenjima u organizaciji RSCG.

Odlukom Upravnog odbora, klubovi koji do predviđenog roka ne uplate depozit od pet hiljada eura biće suspendovani, odnosno izgubiće pravo takmičenja te sezone.

“Suočeni smo sa lošom finansijskom situacijom i obavezama prema RSCG, tako da nastojanja da na vrijeme počnemo sezonu padaju u vodu. Ukoliko ne uplatimo depozit, koji je obavezan, nećemo moći da se takmičimo i bićemo primorani da istupimo iz lige. To bi bila velika šteta, ne samo za klub, već i za rukomet u Crnoj Gori”, rekao je Ćulafić agenciji MINA.

On je naglasio da je klub učinio sve da u posljednje tri godine formira mlad igrački kadar i timove u svim selekcijama, od pionirske do seniorske.

“Sve je urađeno kako bi prvenstvo i sjutra moglo da počne. Finansijska situacija remeti sve i ukoliko nadležni u lokalnoj upravi, koji su i do sada bili uz nas, ne urade nešto povodom toga moraćemo da istupimo iz lige. Na žalost svih poklonika rukometa, ne samo u Beranama”, rekao je Ćulafić.

Berane je bilo šampion Crne Gore 2008. godine.

Bonus video: