Nikšićani priželjkuju prve bodove

"Domaćin će učiniti sve da se iskupi za ne baš sjajan start, možda to bude naša šansa", kazao je Bogdan Nikolić.
0 komentar(a)
RK Sutjeska, Foto: Boris Pejović
RK Sutjeska, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 23.09.2011. 22:26h

Rukometaši Sutjeske pokušaće sjutra u Sarajevu protiv Bosne da stignu do prvih bodova u Regionalnoj ligi. Istina, zadatak pred izabranicima Zorana Kastratovića nije nimalo lak, s obzirom na to da ih čeka kvalitetan protivnik i “vruć” teren.

Ipak, Nikšićani su spremni da se upuste u otvorenu borbu, bez straha od veličine protivnika, a optimizam baziraju na izdanjima sa starta novoformiranog takmičenja.

"U prva dva kola dokazali smo da možemo da se nosimo sa ekipama iz Regionalne lige. Bosna je redovan učesnik Lige šampiona, što dovoljno govori o veličini našeg današnjeg protivnika. Mislim da je Bosna apsolutni favorit, ali mogu da obećam da se unaprijed nećemo predati. Istina, imaju prednost domaćeg terena, međutim, sportski je nadati se da možemo napraviti dobar rezultat", kazao je Bogdan Nikolić.

Srednji bek Nikšićana zna recept za iznenađenje.

"Moramo da budemo čvrsti u odbrani i da brzo idemo u kontru, jer rival nije neranjiv. Ako ponovimo igru iz prvog poluvremena sa Metalurgom, sve je moguće. Svakako da bi nam jedan pozitivan rezultat puno značio na psihološkom planu uoči narednih mečeva. Domaćin će učiniti sve da se iskupi za ne baš sjajan start, možda to bude naša šansa", zaključio je Nikolić.

Bosanci zakazali

Umjesto danas, ekspedicija Sutjeske u Sarajevo putuje sjutra, na dan utakmice. Naime, domaćin sjutrašnjeg meča obavijestio je nikšićkog prvoligaša kako nije u mogućnosti da obezbijedi smještaj i dvoranu za trening noć pred utakmicu.

"Čelnici rukometnog kluba Bosna obavijestili su nas da nijesu u mogućnosti da nam obezbijede smještaj u Sarajevu, kao ni dvoranu za trening u vremenu predviđenom za odigravanje meča. Ovakvim postupkom, mogu to slobodno da kažem, pokazali su neozbiljnost. Svakako da će našim igračima biti teško da pruže maksimum, kada se zna, da moramo putovati sedam sati autobusom. Ipak, bez obzira na teškoće, daćemo sve od sebe da se predstavimo u što boljem izdanju", kazao je sekretar kluba Đurko Milatović.

Bonus video: