Lovćen se uzda u publiku

"Zato ne želim da dajem prognoze, ko će biti bolji, mi ili Borac, već samo da poručim, da će i danas Cetinje i svi koji dođu na Cetinje, uživati u dobrom rukometu", kaže Lasica.
91 pregleda 0 komentar(a)
Goran Lasica, Foto: Savo Prelević
Goran Lasica, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 17.09.2011. 08:58h

U drugom kolu regionalne SEHA lige, rukometaši Lovćena opet će imati ulogu domaćina, jer na svom terenu dočekuju banjalučki Borac. Cetinjane ne očekuje nimalo lak zadatak, jer se ekipa Borca pojačala za regionalno takmičenja, što najbolje svjedoči podatak da su u prvom kolu ubjedljivo savladali makedonski Vardar.

Ipak, rukometaši Lovćena, kako kažu u SEHA ligu su ušli s ambicijom da igraju dobar rukomet, i to je ono na čemu će insistirati. Jedan od najiskusnijih u ekipi Cetinjana, lijevi bek Goran Lasica, kaže da je imao priliku prošle godine da igra protiv Borca, u bosanskoj ligi, i da se radi o timu protiv kojeg nije lako igrati, ali da s druge strane i Lovćen ima rukometnu tradiciju koju respektuje svako ko dođe da igra na Cetinje.

"Mislim da smo dosta radili proteklih mjeseci, i da su rezultati veoma vidljivi. Možda će neko reći da to nijesmo do kraja pokazali u prvom kolu protiv Tatrana, ali siguran sam da svako ko je gledao tu utakmicu, mogao je da vidi igru koja karakteriše evropski rukomet, a priznaćete da se takvog rukometa zaželjela cetinjska publika. Falilo nam je iskustva i snage, da i drugi dio utakmice odigramo na istom nivou, ali sam siguran da smo uočili svoje grešek, i da smo na njima radili. Zato ne želim da dajem prognoze, ko će biti bolji, mi ili Borac, već samo da poručim, da će i danas Cetinje i svi koji dođu na Cetinje, uživati u dobrom rukometu", kaže Lasica, i poziva cetinjsku publiku da svoju ekipu isprati na način na koji to radi decenijama, i pokaže zbog čega se svi sa prostora bivše Jugoslavije sjećaju Cetinja kao „vrućeg terena“.

Današanja utakmica u Sportskom centru Lovćen počinje u 18 sati. Cijena ulaznice je dva eura.

Bonus video: