Zagrijavanje za Regionalnu ligu

"Svakako da će meč protiv Kastriotija biti lijepa uvertira za sve ono što nas očekuje u narednom periodu", kazao je trener Sutjeske i aktuelni selektor Crne Gore Zoran Kastratović.
0 komentar(a)
RK Sutjeska, Foto: Boris Pejović
RK Sutjeska, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 09.09.2011. 20:52h

Ubjedljiv trijumf Sutjeske u Uroševcu protiv Kastriotija u prvom meču (35:25), odgonetnuo je sve dileme oko putnika u drugo kolo Kupa EHF i duel da Nekseom iz Našica.

Na premijeri pred domaćom publikom, izabranici Zorana Kastratovića spremni su da ponove blistavo izdanje, odnosno da iskoriste priliku da kroz takmičarske mečeve podignu formu na veći nivo i duele sa znatno kvalitetnim protivnicima.

Ipak, činjenica da su u prvom meču ostvarili ubjedljiv trijumf neće uspavati nikšićke „plavo-bijele” jer će, kako kažu, maksimalno odgovorno suprotstaviće se Kastriotiju.

"Prethodnih dana imali smo problema zbog virusa pojedinih igrača. Ipak, očekujem da će do početka meča biti sve u redu i da ćemo nastupiti kompletni. Nadam se da ćemo ponoviti približno dobru igru iz Uroševca. Potrudićemo se da što bolje igramo u oba pravca. Svakako da će meč protiv Kastriotija biti lijepa uvertira za sve ono što nas očekuje u narednom periodu. Do kraja godine očekuje nas zgusnut raspored i borba na tri fronta. Ovo je za nas, ako se tako može reći, generalna proba pred početak Regionalne lige", kazao je trener Sutjeske i aktuelni selektor Crne Gore Zoran Kastratović.

Bonus video: