Igra i Sutjeska

"Ostaje samo da preciziramo neke stvari sa čelnicima lige, kada je organizacija utakmica u pitanju", kazao nam je Božidar Mušikić, sportski direktor Sutjeske.
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.09.2011. 22:02h

Tražili su dan više za konačnu odluku, ali su odgovorili potvrdno – rukometni klub Sutjeska danas je potvrdio učešće u ovogodišnjoj Regionalnoj SEHA ligi, iako su uslovi učešća znatno promijenjeni. Ovu informaciju je za „Vijesti“ potvrdio Božidar Mušikić, sportski direktor Nikišćana.

Lovćen je još u ponedjeljak potvrdio učešće.

Podsjećanja radi, prije nekoliko dana na sastanku u Zagrebu predstavnicima klubova je saopšteno je da ovlašćena marketinška agencija Digitel nije našla generalnog sponzora, iako se na to bila obavezala. Klubovima je ponuđeno da sami finansiraju putovanja i sve troškove do početka iduće godine, kada bi navodno trebao biti potpisan ugovor sa generalnim sponzorom, kada bi se nadoknadila ta uložena sredstva.

Ostaje da se vidi da li će i vi ostali učesnici prihvatiti učešće u ligi pod promijenjenim okolnostima.

"Ostaje samo da preciziramo neke stvari sa čelnicima lige, kada je organizacija utakmica u pitanju", kazao nam je Mušikić.

Sportski direktor Sutjeske je, takođe, kazao da će od igrača koji su proteklih dana stigli u Nikšić biti licencirani golman Marko Rajković (stigao iz Budvanske rivijere) i bek Duško Trifunović (Mojkovac). Sa Ivanom Đurkovićem nije postignut dogovor, pa će on potražiti drugu sredinu, dok će još neko vrijeme na probi biti Makedonac Goran Dimitrovski, nakon čega će biti odlučeno da li će sa njim biti potpisan ugovor. Želja ostane reprezentativac Mirko Milašević, koji je i dalje bez angažmana...

Sutjeska u prvom kolu SEHA lige gostuje Izviđaču iz Ljubuškog, ali će taj meč, koji je planiran za vikend, biti odloženo jer Nikšićani na svom terenu igraju revanš meč prvog kola Kupa EHF protiv kosovskog Kastriotija (u prvom meču u Uroševcu je Sutjeska slavila 35:25).

Lovćen je na premijeri domaćin slovačkom Tatranu.

Bonus video: