Biljana Pavićević u Žito Prilepu

Pavićevićeva je dijete Budućnosti, gdje je prošla sve kategorije, a reprezentativka Crne Gore je od obnavljanja državne nezavisnosti.
142 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 11.08.2011. 22:16h

Biljana Pavićević iduću sezonu provešće u makedonskom Žito Prilepu. Reprezentativno lijevo krilo je potpisalo jednogodišnji ugovor sa vicešampionom Makedonije, u čijim redovima će igrati kao pozajmljen igrač, s obzirom da je pod ugovorom sa Budućnošću.

Pavićevićeva je dijete Budućnosti, gdje je prošla sve kategorije, a reprezentativka Crne Gore je od obnavljanja državne nezavisnosti. Zbog teške povrede koljena na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Makedoniji 2008. godine, pauzirala je pune dvije godine.

Prošlu sezonu odigrala je u pljevaljskim Biserima, i pokazala da je povreda prošlost. Sezona u Žito Prilepu, koji će se takmičiti i u Regionalnoj ligi, pomoći će joj da se vrati u puni ritam utakmica, što će biti od koristi za reprezentaciju, ali i kada je njen povratak u Budućnost u pitanju...

Osim nje, u Žito Prilepu će iduće sezone igrati još četiri igračice iz Crne Gore – Ana Stojanović i Andrea Klikovac, koje, takođe, stižu iz Bisera, te dvije bivše prvotimke Devetke, Tamara Stojanović i Danijela Matanović.

Bonus video: