Budućnost torpedovala Zaječar

Debitovale su Dijana Golubić-Jovetić, Dijana Števin, Adrijana Cakalije i Dragana Cvijić, a nijesu igrale Maja Savić i Njemica Klara Voltering zbog lakših povreda lakta, odnosno koljena.
66 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.08.2011. 21:19h

Rukometašice Budućnosti deklasirale su večeras u Brzeću ekipu Zaječara 41:20 (22:9), u prvoj kontrolnoj utakmici u okviru priprema za novu sezonu. Nakon regularnog dijela meča (2x30 minuta), odigrano je dodatnih 20 minuta.

Najefikasnija u Budućnosti bila je Majda Mehmedović sa devet golova, Ana Đokić, Bojana Popović i Dijana Golubić-Jovetić postigle su po šest, Katarina Bulatović četiri, Dijana Števin tri, Ana Radović i Adrijana Cakalije po dva, dok su se po jednom u listu strijelaca upisale Radmila Miljanić, Milena Knežević i Dragana Cvijić. Sonja Barjaktarović je upisala 12 odbrana, a Marina Vukčević pet.

U “plavom” dresu su debitovale pojačanja Dijana Golubić-Jovetić, Dijana Števin, Adrijana Cakalije i Dragana Cvijić, a nijesu igrale Maja Savić i Njemica Klara Voltering zbog lakših povreda lakta, odnosno koljena. Zbog malih problema sa koljenom protiv Zaječara u timu nije bila ni mlada Sara Vukčević.

"Nijesam ni znao koji je bio konačan rezultat, jer je to bilo i najmanje važno. Potpuno sam zadovoljan odnosom prema igri i željom svih igračica da se odigra što bolje, iako je jasno da u ovoj fazi priprema ne možemo igrati maksimalno. Evidentno je da nove igračice napreduju, i kod njih je bila velika želja da se prikažu u što boljem izdanju. Polako se privikavaju na novi sistem rada, i biće sve bolje iz meča u meč", kazao je “Vijestima” trener Budućnosti Dragan Adžić.

Budućnost se u petak vraća u Podgoricu, čime završava drugu fazu priprema, koju je odradila na Kopaoniku. Nakon nekoliko dana rada u Podgorici, “plave” u avgustu očekuju i međunarodni turniri u Mađarskoj i Metkoviću...

Bonus video: