Tragikomedija se nastavlja

U prostorijama Rukometnog saveza Crne Gore, mnogi kao da su doživjeli amneziju - većinom glasova, naprasno je odlučeno da i naredne sezone na tabelu Prve lige utiču rezultati kadeta!
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.07.2011. 22:10h

Na sastanku koji je održan tokom finalnog turnira Kupa Crne Gore za rukometaše, predstavnici svih muških prvoligaških klubova su se saglasili da sistem takmičenja mora da se mijenja.

Dva mjeseca kasnije, u prostorijama Rukometnog saveza Crne Gore, mnogi kao da su doživjeli amneziju - većinom glasova, naprasno je odlučeno da i naredne sezone na tabelu Prve lige utiču rezultati kadeta!

Tako će opstati sistem takmičenja koji se ne koristi nigdje na svijetu, u bilo kom sportu. Taj sistem je u praksi već pokazao ogromne nedostatke, jer je baš zbog rezultata kadeta Mojkovac 2009. ispao iz elite, a prošle sezone je zbog toga, doduše posredno, Lovćen ostao bez titule (da je Budvanska rivijera ušla među četiri najbolje, Cetinjani bi prenijeli više bodova i imali manji zaostatak u odnosu na Mojkovac). Tragikomedija se, nažalost, nastavlja...

Riješeno je i da Lovćen i Sutjeska, pored Regionalne, igraju i čitavu Prvu ligu.

Na sastanku u RSCG, kojem je prisustvovao i novi predsjednik Upravnog odbora RSCG Predrag Bošković, odlučeno je da potpredsjednici UO Blažo Lisičić i Snežana Damjanac budu direktori svih muških, odnosno ženskih reprezentacija.

Bonus video: