Mušikiću odbrojani dani

Naime, kako „Vijesti” saznaju iz izvora bilskih klubu, Upravni odbor je donio odluku da u Regionalnoj ligi Sutjesku sa klupe predvodi novi strateg.
86 pregleda 0 komentar(a)
Božidar Mušikić, Foto: Boris Pejović
Božidar Mušikić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 02.07.2011. 21:48h

Ako je suditi po dešavanjima u rukometnom klubu Sutjeska, narednih dana doći će do promjene na mjestu šefa stručnog štaba. Naime, kako „Vijesti” saznaju iz izvora bilskih klubu, Upravni odbor je donio odluku da u Regionalnoj ligi Sutjesku sa klupe predvodi novi strateg.

Iako još nije potvrđena smjena Božidara Mušikića (koji se trenutno nalazi u Švedskoj sa juniorskom reprezentacijom, koju od ponedjeljka očekuje nastup na Otvorenom Prvenstvu Evrope), izvjesno je da će do nje vrlo brzo doći, kada se zna da i dalje aktuelnog trenera Sutjeske niko iz kluba nije kontaktirao u vezi sa pripremama, kao ni vršio konsultacije oko angažovanja prijeko potrebnih pojačanja.

Dakle, sa novim trenerom očekuje se da će doći i do promjena u igračkom kadru, jer je jasno da Sutjesku u novom takmičenju protiv Zagreba, Metalurga, Vardara, Bosne, pojačanog Partizana i ostalih čeka izuzetno težak zadatak. Ostaje da se vidi kako će, i na koji način, rukometni poslenici odgovoriti ne tako malim zahtjevima...

Bonus video: