Pecevska ide, Olčim juri Maru Jovanović!

U klubu iz Rimniku Vilčee su ubijeđeni da bi 25-godišnja Danilovgrađanka bila prava zamjena za povrijeđenu Kristinu Neagu, ali je problem što Mara ima još godinu ugovora sa „plavima”
0 komentar(a)
Mara Jovanović, Foto: Savo Prelević
Mara Jovanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.06.2011. 00:28h

Nakon Jovanke Radičević, Budućnost ostaje i bez drugog startnog krila - kako „Vijesti” saznaju, Dragana Pecevska nije prihvatila ponudu za produžetak ugovora i nakon dvije sezone odlazi iz Podgorice.

Makedonska reprezentativka, koja je sa skopskim Kometalom 2005. igrala finale Lige šampiona, prethodne sezone je postigla svega 17 golova u najkvalitetnijem evropskom takmičenju, ali je bila odlična u odbrani.

Tokom dvije godine u Podgorici imala je mnogo problema sa povredama, zbog čega joj je i ponuđen ugovor koji ne odgovara njenim kvalitetima. Iskusna rukometašica nije pristala na to...

Najtrofejniji crnogorski klub mogla bi da napusti i Marija Jovanović, za koju je ozbiljno zainteresovan Olčim.

Rumunski šampion vjerovatno u cijeloj narednoj sezoni neće moći da računa na zvanično najbolju rukometašicu svijeta Kristinu Neagu, kojoj je za sjutra u SAD zakazana operacija ramena.

U klubu iz Rimniku Vilčee su ubijeđeni da bi 25-godišnja Danilovgrađanka bila prava zamjena za Neagu, ali je problem što Mara ima još godinu ugovora sa „plavima”.

Predsjednik Budućnosti Predrag Bošković je na sastanku sa igračicama decidno rekao da ne želi da pusti nikoga ko je pod ugovorom.

Osim Olčima, za sjajnog lijevog beka su zainteresovani i klubovi iz Skandinavije, ali i okruženja.

Kao što je poznato, članica rumunskog prvaka je prije nekoliko dana postala doskorašnja golmanka Budućnosti Sanela Knezović, Radičevićeva odlazi u Đer, dok je Gabrijela Kindl završila karijeru. Dovedene su tri srpske reprezentativke - Dragana Cvijić (Krim), Dijana Števin (Zaječar) i mlada Željka Nikolić (Biseri).

Uprava Budućnosti želi da dovede još nekoliko pojačanja.

Bonus video: